кадър: Фейсбук/ Лидерът на Да, България!“ Христо Иванов заяви, че ще

...
кадър: Фейсбук/ Лидерът на Да, България!“ Христо Иванов заяви, че ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: Прокуратурата не е проверила дали гласа на записите наистина е на Борисов, ще обжалваме

кадър: Фейсбук/ 

Лидерът на „ Да, България! “ Христо Иванов съобщи, че ще апелира постановлението на прокуратурата за прекъсването на инспекцията на скандалния аудиозапис, на който се разпознава гласа на премиера Бойко Борисов. Една от аргументите е, че въобще не е осъществена инспекция дали гласът е в действителност на министър-председателя или не.

Според Христо Иванов, в свършеното от прокуратурата има основни неналичия. Той прикани основния прокурор Иван Гешев да направи всички документи по инспекцията обществени, както е заречен по тематики, които са от социална значителност.

„ Хайде в този момент да забележим по какъв начин е разпитан Цацаров, по какъв начин е разпитан самият Гешев, по какъв начин е разпитан Борисов, какви въпроси са задавани, какъв брой настоятелно са задавани, какви инспекции са направени. Нека тази бистрота да засегне всички “, сподели Иванов.

Той добави, че от „ Да, България! “ бързат да получат материалите, тъй като след Нова година ще има ново чуване в Европейския парламент.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР